Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
misslyckade (?) försök i att slutföra.. övar i att avsluta.


:Som sjuksköterska i flygkrasch:



sticker ut som en nyutbildad sjuksköterska i en nyskapad flygkrasch.

liknande dräkt av välvillig förvirring,
liknande dräkt som lyser, även i mörkret.

liknande uttryck i att försöka sig på allt på en gång.

likande resultat.
en bomullstuss här, ett fyr-prickigt plåster där.

ändå överlevde drygt hälften. tillslut.
de skrattar redan idag.







Fri vers av Nathalie Eleonora Helgesson
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-09-28 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie Eleonora Helgesson
Nathalie Eleonora Helgesson