Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin och jussi björling

Hon hade köpt
grammofon
och skulle veva igång
jussi björling

Jag tänkte att det
hade passat
bra med lite vin
och ost till det

Men mina steg
skulle
gå åt ett
helt annat håll




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 16:20



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Blir sällan som man tänkt sig..men oftast gott (godare..?) ändå !
2009-07-03

  Sturesdotter
Ja, där satt hon kvar!

Jussi och hon..utan dig..
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan