Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet klokord 28


En ledare som använder

sin maktposition

för att kompensera

för sin inre osäkerhet

är en livsfarlig ledare










Övriga genrer av Marreb
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-25 19:24



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Många är de...
Tänkvärda ord.
2009-06-27

  Burn
Håller helt med.
2009-06-25

  Mangal VIP
Sant. Verkligen.
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb