Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderar

Jag sitter och funderar.
Hur jag.
Fungerar.
Hur allting.
Har sin egen.
Lag.

Jag sitter och funderar.
Hur du.
Passerar.
In och ut.
Ur mitt liv.
Med fundersamma kliv.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 769 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-25 20:12



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja mycket funderande är det :-)
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson