Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna kan du höra, livet bultar inuti dig

Lugnande the
och het jazz
allt för att
få lite
balans
i detta
unika som
kallas
livet

Spikmatta
och en
bok

somnar
jag som en
tok

och vaknar
som
om
ingenting hade
hänt

Fast att dagen
lurar
runt
nästa
hörn
vid
en kaffekopp
med
tillbehörande
öra




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-25 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan