Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen inte så mycket klokhet kanske.. men inte desto mindre sant.


ett litet klokord 29


Det är guld värt

att ha vänner

som är trogna




Övriga genrer av Marreb
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 23:20



Bookmark and Share


  sunflower
hålle dig med=)
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb