Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen gör vi slut med våra partners.

Det talas så mycket om att vi är unika.
Den speciella individen.
Outbytbara, oersättliga.

Sen gör vi slut med våra partners.
Skiljer oss.
Träffar en ny.

Unik.
Speciell.
Outbytbar.
Oersättlig.




Fri vers av Tina-sol
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-26 18:15



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Ja det du skriver är ju sant tyvärr är man utbyttbara väldigt lätt
det är ingen lätt grej att ingå en relation har jag erfarit själv

Men med oss själva är vi med det bestämdaste :
unika speciella outbytbara oersättliga för ingen är som du eller jag
Anna-Karin bra skrivet
2009-06-26

  -October-
Smart skrivet. Tack.
2009-06-26

  Öknens Ros VIP
människan som företeelse i naturen kanske är unik....vi kan ju skriva poesi...hur många djur kan det? :-))
2009-06-26

  beam72
hahaha
livets hjul om och om igen
2009-06-26

  peter markurth
ligger säkert i den mänskliga naturen, vi är blott djur,
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol