Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skydd mot sol, smuts och tårar

Det är möjligt att hon gömde sig bakom sina ögonfransar.
Att de blev ett skydd mot sol, smuts och tårar.
För mycket smink viskade några
men hon var aldrig en sån som brydde sig om vad folk sa.
Hon lyssnade överhuvudtaget inte på annat än sitt eget klappande hjärta.

Tills någon höll hennes huvud stadigt mellan sina händer
för att sedan ta fram saxen och klippa ögonfransarna vid roten.

Vad är då bäst?
Att blunda
eller att titta?




Fri vers av Tina-sol
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-26 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol