Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vill jag ge dig...

 

Livet som små droppar
på en spegelblank yta
värnar om våtmarker
ett liv.

Du är vågorna
ditt sanna jag.
Du är sältan och vinden
du är det jag välkomnar,
du är vacker, upplyst, varm,
du är det jag vill vakna vid

var varm morgon
linda fingrar vid, i...

var fortsatt dag

och skänka dig droppar
av dagg
som speglar dig.

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-27 00:55



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Wow!! så fin, kärleksfull ...
2009-06-27

  Per Rydberg
Din skira kärleksdikt blir till en vacker fläkt i sommargrönskan!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt