Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Place R Cassin

Om Han kan ta oss i sin famn
Stenansikte mot främling
Kan inte vi;
Vi som älskar!?
Ta varandra närmare?

Varför är våra händer så kallt avvisande,
varför vill inte Du ha mig också?




Fri vers av widmark
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-09-29 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark