Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

garantier


bilen är bara skrot
ett höghus där ingen bor
en utan frö och andra med
vem kan garantera mig något?

stigar av grus som leder mot kanten
tio tusen rosor som inte får vatten
jag kan känna dig, men inte du
vem kan garantera mig något?




Fri vers av filipfahim
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-27 03:17



Bookmark and Share


    undermedvetaren
eller dummast ...
2009-07-04

    Melona
du skriver mycket bra
och klokt,

sexton år
kan vara då man är
som klokast i livet... : )
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

filipfahim