Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att somna påen våg


Sjömän

De söker ro i tron att livet en dag ros i hamn
Att kajer och hamnar ska finnas där man hamnar

Sjömän blir landdjur på den sentimentala stäppen
där ska de sova, och dö
där är orden deras, där är tystaden uttalad
Jorden färgar deras språk, tankarna blir paletter
läpparna deras duk
Orion på canvas, med eftertryck
Natthimmel, du fagra ordbok, låt deras ljud bli hörda
ta in oförståndet
låt det bli en del
av en hel del annat
som stannat upp




Fri vers av Prisonletter
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-27 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prisonletter