Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagetes - 27/6

Tageteslukten
skrämmer bort loppor och löss -
sammetsögd blomma





Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-27 15:20

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  * Ammi *
vacker..
tagetes är även bra på kyrkogården, haren gillar den inte heller ..
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP