Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre



det kommer alltid att vara
ett ensamt tal som tre
inte delbar eller jämn
inte en skymt av solen

jag ser ännu någon tre
adderas
och förvandlas till mirakel

en magi som härjar fri
befrias från själen
inga gränser existerar




Fri vers av filipfahim
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-28 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filipfahim