Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MATTIAS :D


Mattias,

Mattias
Mattias
Mattias
Mattias
Mattias,
jag skulle kunna skriva det tusen gånger
det skulle alltid endå vara lika vackert.




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-28 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut