Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Förälskelse och rädsla i ett panik skrik, Mattias.

-




Men Mattias gubben då,
hur har du kunnat fängslat min frihet
med endas några bokstäver flera mil
ifrån mig och hur har du lyckats bytt
ut varenda tanke till skrikande röster
som skriker med förälskelse och rädsla
i rösten ut namnet ; Mattias.




-




Fri vers av Ettriktigtsagoslut
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-28 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettriktigtsagoslut
Ettriktigtsagoslut