Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den odelbara sorgen

Minns hur han grät
då vi knappt kände varandra
över den där sommarkärleken
som tog slut
där han själv gjorde slut

men jag minns aldrig att han grät
då vi verkligen kände varandra
över det långa förhållandet
som tog slut
där han blev lämnad

Tänker på ledsenhet och sorg
som aldrig kan delas fullt ut.




Fri vers av Tina-sol
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-28 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol