Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som var en flygande tanke, någon gång under nattens mörka timmar...


Ordberoende

Jag visste att orden var viktiga,
men att jag var beroende av dem,
det var en ny upptäckt.




Fri vers av sachie
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-28 22:28



Bookmark and Share


  issac.a.m
ord alltid viktiga..
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie