Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Vore livet lågt.

Varför? frågar du.

Du får söka svaren i framtiden,

svarar jag.

Var så god.




Fri vers av Göran Degerman
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-28 23:13



Bookmark and Share


  Lena Renman
Förstår så väl den beskrivna känslan, men kanske inte långt, månne tomt...
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Göran Degerman
Göran Degerman