Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven kort efter min brors död


Hopeless

I can scream
Shouting at the dark
I can cry
My tears lost in November Rain
I can bleed
My blood for yours
I can despair
Anguish gripping my throat
I can live in Oblivion
Never knowing – Never Truly Feeling
I can lose, and I can love
But I can never replace you

R.I.P Petrus
10/11-1983 - 15/11-2005




Fri vers av Aeonis
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-29 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den känns!
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Aeonis
Aeonis