Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturknutte / filosof / ordbajsare

 

Jag mötte ett fullfjädrat proffs idag,
det var en välskrudad givande monolog.

Det var på distansens kant, en avlägsen pinne
ett vuxet barn växte sig stor, större,
tog sig ur skuggans dal, till de vetandes våning
men drunknade i sitt syrerika bad.

 

Att räkna är ingen konst, tycker vi,
att räkna med, kanske svårare,

Att beräkna, avstå,
stå där tyst och betrakta

värst...

 

Det är ett hårt liv
att vara kulturproffs i ordfabriken.

 

 

 

 

 

 

---Del---

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-29 21:25



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Läcker betraktelse!

Kan tolkas på så många sätt så jag väljer att avstå helt!

;o)
2009-06-29

  durr
ja haha då brukar jag bara le o hålla me
2009-06-29

  aol
det sklle jag tro gillar vändningarna och innehållet
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt