Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vän...

 

En sann vän har mer av förståelse,
fickor att fylla
och osagda ord i väntan.

Han blandar prästkragar i köttfärssåsen
han kryddar med tankar,
ler åt var avvikelse,
tar emot, njuter, värmer.

En sann vän är allt det där
utöver längtan,

vid sidan av
en annan vardag. 

För det stannar där

 

 

till tid är.

 

 

 

Det håller ihop...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-29 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt