Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

identitetshets

vi tillbringar livstider i våran stora jakt på identitet och mening
vi reser till okända världar, olika kontinenter, på andra sidor
vi kastas mellan dåtider och framtider, på olika blad
när vi i själva verket haft det i oss hela tiden, runt hörnet
på samma gata, i samma stad




Fri vers av Mathias.F
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-30 00:46



Bookmark and Share


    Domvetingetomoss
snyggt! gillar den. den flyter på väldigt bra också, naturligt liksom
2009-07-14

    prima donna
så sant
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mathias.F
Mathias.F