Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag vaknar till liv...

jag dricker mig trött av poesi
lyssnar till din musik och somnar i ditt knä
levande död
möter jag nattens vidgade vyer
öppna ögon med tomhet som stängs
när jag blundar för sanningen
då nu

om jag vaknar till liv

i vilket liv vaknar jag då?




Fri vers av Mathias.F
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-29 22:12



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Något att fundera över...men svaret lär du inte få förrän du vaknar till liv...- fastnar speciellt för orden:

"jag dricker mig trött av poesi"

- mästerligt utformad mening!! Applåderar länge!:-)
2009-10-29

  oMareld
Bra fråga...
Applåd!
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mathias.F
Mathias.F