Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordflödesterapeut

 

I lekstugan finns av naturliga skäl inte kravet
att vara och bete sig moget,
förståndet förväntas mogna med åren.

Du verkar förvänta dig leva i mer än 500 år.

Jag kan bygga en ny stuga,
bjuda in vänner,

men det känns så onödigt, dumt.

 

Vi har barn, låt dem leka istället

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 00:48



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Tack!

Det här känns som en behövlig text!

;o)

/L
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt