Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövde kanske bara skriva av mig en aning...


Sommarnätter

Solen slocknar bakom en brinnande horisont
och någonstans hörs ljud som suddas ut i vinden
Någonstans ler någon och smeker ett sommarfuktigt gräs
såsom jag också önskar göra

Kylan slog som ett bakslag och en gul måne håller sällskap
stulna blickar blir till ett helt eget språk
dofter gömmer sig i sanden som lent vidrör nakna fötter
ditt leende tar luften ur mig
så varför ler du inte mot mig?

Alkohol simmar i blodådrorna, avslöjar något helt oväsentligt
nikotin bosätter sig i hjärnan
hjärnspöken härjar fritt utan gränser

Din röst får mig att svindla, dina blickar får mig att vilja gråta
du är så vacker att det gör ont
Så varför bryr du dig inte om vad jag känner?
Det jag vill mest är att ha dig hos mig och vidröra dig så som sanden varsamt vidrör nakna fötter
Jag vill smeka dig som händer smeker ett sommarfuktigt gräs

Solen hinner gå upp än en gång innan flugorna hunnit vakna ur sin dvala
ett ensligt rop på hjälp bärs av en sommarbris
det väger tungt och det är ingen som hör

Du är allt




Övriga genrer av solrest
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solrest
solrest