Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I juniregnet


Klär av mig mitt motstånd-
och inför din törstiga blick
släpper jag fram
min längtan

vi möts i juniregnet

och för första gången
får vi en glimt
av det paradis
som är ämnat

för bara

oss

två




Fri vers av Junitvillingen
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-30 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inget motstånd i läder (som Unter den Linden sjöng) med andra ord...
2009-07-01

  sulimaa
Underbart!!! Hoppas paradiset blir beständigt ....
2009-06-30

  Suzy med punkterna
Åh så fint och så full av längtan är din poesi
2009-06-30

  Lars Hedlin
så längtandes och passionerat vackert.....
2009-06-30

  Yrre VIP
Så ljuvligt vacker du!!!!
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen