Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan uppfattas som något svårtolkad. För mig är den dock självklar.


Planlöst

En mans mening saknar titel
och han håller en ordlös fasad.
Hans liv skriver kapitel efter kapitel
mellan raderna på ett oskrivet blad.

På den åttonde dagen börjar han att gå
mot den värld som egentligen inte fanns.
En naken vandrare med kläderna på,
på väg till vänster om någon annanstans.

Söker framtid men begränsas av en inre röst.
Han famlar efter en öppen famn
men allt hans hopp kapsejsar i öst
och ännu en värld förtränger hans namn.

Planlöst, en vandrare utan mål.
Vilse i tiden med en klocka som stannat.
En man med ett segel av sten som symbol
för de drömmar som blev något annat.





Fri vers av Anna1987
Läst 478 gånger
Publicerad 2005-09-29 20:26



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
gillar verkligen motsättningarna i din text!
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna1987
Anna1987