Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism nr 981




Eftersom tristessen
smyger sig på oss

har den redan rest med oss någon tid
innan vi förnimmer
dess närvaro




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP