Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den underbaraste

Du är snäll
Du är rar
Du är omtänksam
Du är söt
Du är dyrbar
Du är värdefull
Du är helt enkelt underbar!
Det är svårt att hitta än sån här ängel!
Eller rent ut sagt det är omöjligt.
Älskar dig SNÄCKAN!!




Fri vers av madde_go
Läst 611 gånger
Publicerad 2005-09-29 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_go
madde_go