Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla varandra i handen. Eller en flaska vodka.

Hon sitter ensam i sitt rum
och ser ut genom en glugg.
Mamma och pappa jobbar
På helgerna går de ner i parken.
Ibland äter de kyckling som hon älskar
och de håller varandra i handen på sin promenad.

Två små pojkar med metspö i ett vattenbryn.
De spejar och jagar gäddan hela dagen.
Imorgon ska de ta segelbåten med sin far och segla till en annan kust.
Deras mamma har flyttat. De vet inte vart.
Pappa ser ut över havet, alltid med en flaska vodka i sin hand.

Hon ska växa upp.
Det ska också bröderna.
Och vem blir lycklig?
Vem bestämmer det?
Vad är det som avgör?




Fri vers av Tina-sol
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 18:50



Bookmark and Share


  Blodros
gillar titeln!
den sammanhåller textens ämne..
bra!
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol