Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli vuxen

Att bli äldre är att växa
och förstå varför världen är mindre
än vad den var igår.

Vuxen blir man ibland
först vid 30, 40 eller 60 år.




Fri vers av Tina-sol
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-01 19:06



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Att behålla sin nyfikenhet och barnasinne
är viktigt och förhoppningsvis
är man tillräckligt vis
att förstå mindre och mindre
men förundras mer och mer. ; )
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol