Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som du ser föreställer bilden ett naket skynke kastat öfver en tavla med hemligt motiv, motivet för att hemlighålla detta väljer jag att ännu icke yppa


Aforism nr 979






Om jag vore du
skulle jag förvånas

nu får jag nöja mig
med att vara jag
du med att vara du




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-02 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP