Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft

Jag har alltid trott att du skulle finnas här.
Varenda namnsdag,födelsedag,julafton,påsk och midsommar.
Jag har alltid trott att din doft skulle finnas kvar,ditt skratt och dina ord.
Därför har jag aldrig tänkt på den smärta som kommer finnas i min kropp.
Smärtan över att du inte finns här.


Denna dikt är tillägnad min mormor som precis dog i cancer.




Övriga genrer av Vickitickitoria
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-02 13:59



Bookmark and Share


    L e e
Berörande text! Kort, men det behövs inte så mycket mer.
2011-01-26

  Stefan Höglund
Det är märkligt att minnes bilder kan suddas ut och bli mer otydliga hur mer tiden går men doffterna blir kvar som lukten av höst och fuktig jord.
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Vickitickitoria
Vickitickitoria