Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut den stunden

I varje människas vrå
och inre rum
finns en tanke som
även lämnar
ordonanisten stum

En stilla
stund
av total lycka
under
ett evighetsögonblick
som är
över
på en kort sekund




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-03 12:21



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Underbara, oförutsägbara o kort som nypondoft..på väg någonstans..

Fint !!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan