Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i juli






En annan människas
avvaktande hållning
är en lycka att njuta.

Att som verka kunna hålla någon
på sträckbänken och se deras utveckling
av nyfikenhet till vånda

är det pris
andra betalar
för att söka ditt umgänge.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-03 12:34



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Mmmmm... absolut!
Kloka tankar!
2009-07-05

  Gunwale VIP
Åh... intressant! Men vem var det egentligen som våndades... Lite tvetydigt skrivet, vilket gör det hela så outstanding(t)!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP