Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att byta arbetsplats...


Slutet på trakasserierna

Livet bara vände
- när hopplösheten var som störst

Pulsen bara kändes
- när någon SÅG mig för den jag är

Känslan bara lugnade
- jag finns, jag syns, jag hörs

Glädjen bara kändes
- som sprittande vingslag

Ögonen bara strålar
- jag kan skratta igen

Ni knäckte mig aldrig
- men skrapade på självkänslan

Jag är tillbaka och känner livet
- vänder ryggen åt er

Jag gav aldrig upp hoppet
- ni vet inget... än


... jag är starkare än ni tror...





Fri vers av AjBi
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-04 09:36



Bookmark and Share


  stella
Vi människor kan hjälpa eller stjälpa på ett enkelt sätt. Så lite som behövs för att vi ska ge en annan en gåva som lyfter den andres dag. Det är en rikedom vi har men tyvärr inte alltid använder oss av...Om alla visste att det vi tänker och det vi gör är det som manifesteras i våra egna liv, då skulle fler utföra och säga positiva saker.
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi