Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till både min själs älskade och högre makter... tack...


Änglaskyddet


Änglaskyddet
gav mig stöd
smekte min kind
torkade mina tårar

Änglaskyddet
berikade min själ
lugnade mitt hjärta
hanterade min sorg

Änglaskyddet
kvävde min ångest
lyfte min smärta
gav mig hopp

Änglaskyddet
fanns vid min sida
när allt var svart
och finns här än

Du - min själs älskade
... tack för att du finns















Fri vers av AjBi
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-04 09:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Fina rader.......
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi