Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enighetens många tunga väggar

 

Mångfald kastar mig naken, yster
mellan ytor
mellan väggar
av död och kärlek.
Delar färger, tunnar ut
mättar
formar på nytt.
Jag läser
från sockel till list, tvekar
där framtid får utröna, hoppas
en tvist...

Var det måhända
ytterligare en övertydlig bild
så som vi alltid gör.
En liten tavla
med en alltför stor ram
trist...

Det hade varit tillräckligt
med ett ljus i fönstret.

Allt det andra
faller i glömska, kanske

 

inte imorgon...

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-04 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt