Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vyssja min själ mot din.

Smek mig ömt med dina ord.
Trösta mig med ditt varma sinne.
Låt mig glömma alla hemska minnen.
Vyssja min själ mot din.




Fri vers av sachie
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-04 23:06



Bookmark and Share


  Blåbäret
enbart rubriken var så vacker i sig
fint!
2009-07-08

  issac.a.m
underbart...
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie