Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är något vingklippt från orginalet efter att jag konfererat med en så kallad tvillingsjäl


Aforism nr 967






Ofta nog är det i tystnaden
med andra
vi kan hitta spåren av lycka

som om någon förut varit där
samt med brödsmulors hjälp
sökt visa vägen till själarnas harmoni




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-05 16:13



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbar text!
T.o.m. söt, om jag nu får kalla den så?
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP