Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism nr 965





Jag var så övertygad, alltmera
om hur rätt jag hade

att jag, alltmera
började låta andra ta
ofta ofrivilligt
del av mina sanningar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-05 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP