Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rest in peace, dear michael 1958 29/8 - 2009 25/6


michael jackson


det har fortfarande inte slagit mig
att en stjärna från jorden dött
att en ny stjärna tänts på himlen

i mina mörkaste stunder
har du fått mig att hitta ljuset
Keep The Faith har vart min stödhjuls-sång under en stor del av mitt liv
I told my brother how to do the thing right lift up your head and show the world you got proud, go for what you're want and don't let 'em get in your way. You can be a winner but you got to keep the faith


jag trodde du var odödlig
legender brukar ju vara det?
men jag antar att det är först när man dör
man faktiskt blir det - odödlig
för din musik och moonwalk kommer aldrig dö i mitt hjärta




Fri vers av chanelicious
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-05 18:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I mitt hjärta var han död redan från början.
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

chanelicious
chanelicious