Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stopp gå rör ej

jag fängslades av dina ögon
och jag var en fånge i evigheten
du lovade mig frihet
men du har aldrig hållit dina löften,
eller hur?


minns du hur vi dansade till the way you make me feel
och hur du grävde din blick i min
när michael j sjöng
"just kiss me baby and tell me twice, that you're the one for me"
jag vill säga det
jag ville vara flickan i ditt liv
kanske var det tur att jag lät bli att säga något?


jag betydde ingenting för dig
dagen vi blev ihop kunde du ätit upp mig av kärlek
dagen efter ångrade du att du inte gjorde det
jag kände igen hur du la korten på bordet
och när du inte hade några ess kvar
ändrade du reglerna när jag fortfarande
spelade




tiden gick
och du kanske tröttnade på den soppa du satt dig i
och ville ha ett seriöst förhållande
det kanske var därför du återigen stod vid min dörr
och sökte tröstande kyssar och en kram som tog bort all kyla

men vet du vad?

en av oss blev en erfarenhet rikare av våran resa
så jag stängde dörren och låste noga och lämnade dig på den sidan av dörren där du borde fått stå kvar från första början









Fri vers av chanelicious
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 18:48



Bookmark and Share


  filicia
väl formulerat,
säkert väldigt många som känner igen sig
men inte hittar just dom perfekta orden.
mycket bra skrivet!
2009-07-25

  peter markurth
bra
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

chanelicious
chanelicious