Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta på mig




jag vill inte att du rör mig
men jag önskar att
du bara ville ta
på mig en
liten stund
och låta dina fingrar
stryka över min rygg





Fri vers av Asgeirr Immanuel
Läst 554 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-05 21:59



Bookmark and Share


    Erika H
Snyggt!
Gillar hur texten flyter ihop till en ända lång mening.
Och skillnaden mellan att inte bli rörd men tagen på kommer fram klart och tydligt.
2009-08-04

    Melona
för att vara tummen i röven
eller ha den där, så skriver du riktigt bra
med den tumme och hand du har fri...

hey och tack!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel