Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en tid närmast mig

och hur hennes leende
känns
i mitt bröst
även

avstånd

hur hennes
läppar
lovar det
osagda

hur tiden står
stilla
i storköpsaffären

när
mina varukasse
är
tom




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-05 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan