Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytt det är nytt

Bastubad
piskar
mina skinkor

Huset är
fullt
av
kartonger

Ränder på
kvittot
leker
med
brända
sedlar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-05 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan