Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan nog inte stava rätt till ordet 'föräderi' så närmaste ordpolis, var god och tillrättavisa mig


Aforism nr 961






Förräderi
sägs vara en fråga om tidpunkt

för mig
en fråga om lynne




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-07-06 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP