Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade svårt att bestämma mig för om det här var en aforism eller bara en text och bestämde mig sedan för det senare


Något litet om åldrar






Min reaktion på en situation
må ibland vara en femårings
men min förklaring är enkel
i människan
finns alla upplevda åldrar kvar

för dem att stundom
poppa upp och skrämma
envar från vettet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2009-07-06 18:47



Bookmark and Share


  stella
Hahaha...sånt kan vara riktigt skrämmande ja...när vi inte beter oss som så gamla som andra tror att vi är.
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP