Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnig sommar

Regnet öser, vräker ner
Genom rutan, inget ser

Det är sommar kallt det är
Värmen kommer, undrar när

Vara ute hela kvällen
åka runt till vackra ställen

Ta ett bad här och var
Nu vi inget solsken har

Aldrig mera att jag klagar
Varma hemska heta dagar

lovar jag och för det står
Om sol och värme snart vi får

Ingen kyla på ett tag
Bara sommar önskar jag




Fri vers av Therés
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-09-30 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!